RoxitRunners lopen de Roparun

Met startnummer 109 doet team RoxitRunners voor het eerst mee aan de Roparun. Oorspronkelijk liep de Roparun route van ROtterdam naar Parijs, maar omdat het leuker is om in Nederland te finishen, is de route op enige moment omgewisseld. Sinds een paar jaar er is ook een “Duitsland route” welke start in de buurt van Bremen. De RoxitRunners starten vanaf hier.

Visma Roxit

De “RoxitRunners” bestaat uit teamleden die werkzaam zijn bij Visma Roxit b.v. of op een andere manier hieraan zijn verbonden. Visma Roxit b.v. is gevestigd in Zoetermeer en heeft daarnaast vestigingen in Arnhem, Den Bosch, Haaksbergen, Nieuwegein en Zwolle.

Voorbereidingen

De voorbereidingen zijn inmiddels al in volle gang. Er wordt, naast alle dagelijkse werkzaamheden, al hard getraind door o.a. de hardlopers en fietsers. Maar naast trainingen worden er ook vergaderingen belegd, want om mee te kunnen doen, moet er ook heel veel geregeld worden (zoeken juiste mensen, sponsoren, bedenken en organiseren van acties etc.) Hier kunnen wij alle hulp bij gebruiken, maar het allerbelangrijkste blijft natuurlijk dat wij als team RoxitRunners zoveel mogelijk geld op willen halen.

Alle beetjes helpen!

Kijk op roxitrunners.nl en houd onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie over ons team, nieuwsupdates, de Roparun route en/of hoe u hieraan kunt bijdragen op wat voor manier dan ook. Al het geld dat wordt opgehaald tijdens het Roparun evenement gaat niet naar grote instellingen en/of fondsen, maar wordt door de Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die concreet bijdragen aan de missie van Roparun:

Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

Wat voegt u toe ?