Roparun 2020 afgelast – paaseieren gedoneerd aan ziekenhuismedewerkers

Roparun2020 afgelast

Vanwege de COVID-19 maatregelen zal de Roparun 2020, voor het eerst in haar geschiedenis, niet plaatsvinden. Als team RoxitRunners vinden we dat natuurlijk erg jammer aangezien het onze eerste Roparun zou zijn, maar we begrijpen en steunen de beslissing uiteraard.

Maar wij hebben onze donateurs en sponsoren een belofte gedaan: namelijk de Roparun lopen! En als team hebben we besloten om die belofte nog steeds na te komen, maar dan in 2021. In 2021 zullen wij daarom alsnog aan de start van de Roparun staan.

90 kilogram chocolade paaseitjes

Als sponsor actie hadden we 875 zakjes met paaseitjes ingekocht bij de beroemde chocolatier Mouset uit Arnhem. Wat daar mee te doen nu de Roparun is afgelast? Daar waren we snel over uit. We hebben dit gegeven aan de helden in de zorg. De mensen die heel hard strijden tegen het Corona virus. Om ze een hard onder de riem te steken hebben we de chocolade bij het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam en het ziekenhuis in Nieuwegein afgeleverd.