RoxitRunners lopen jubileum editie Roparun

In 2021 wordt de 30e editie van de Roparun gehouden. Dit wordt hoe dan ook een bijzondere editie. Na het aflasten van de run in 2020 is de organisatie vastbesloten om de jubileum editie in welke vorm dan ook door te laten gaan.

Vanwege de aflasting in 2020 konden de RoxitRunners niet aan hun eerste Roparun meedoen. Na de vele voorbereidingen en verwachtingen gooide de pandemie uiteindelijk ook voor de Roparun roet in het eten. Uiteraard is voor de 2020-editie wel veel sponsorgeld opgehaald welke volledig ten goede is gekomen aan de Stichting Roparun en daarmee volledige aan initiatieven voor de palliatieve zorg aan mensen die getroffen zijn door kanker.

In mei 2021 gaan daarom de Roxitrunners “opnieuw” dit avontuur aan. De 30e editie van de Roparun wordt de Roxitrunners’ 1e editie!