De Roparun organisatie heeft besloten, met het oog op de verwachtingen rond de stand van zaken met de corona maatregelen dat de Roparun 2021 volledig in Nederland zal worden gehouden.

De startlocatie zal niet in Bremen of Parijs zijn, maar in Landgraaf, Limburg. Vandaar uit wordt de ongeveer 550km lange tocht door Nederland gelopen om te finishen op de Coolsingel in Rotterdam. Voor het eerst in haar geschiedenis zal de tocht dus niet door Frankrijk, België en Duitsland lopen.

De RoxitRunners zien dat als een mooie kans voor meer zichtbaarheid in Nederland, en mogelijk langs de twee vestigingen van Visma Roxit in Arnhem en Haaksbergen, waar veel van de Roxitrunners hun werklocatie hebben. Des te meer reden om van de 30e jubileum editie van de Roparun en de eerste van de RoxitRunners een feestje te maken !

(Let op: onderstaande route is een eerste concept en absoluut onder voorbehoud)

(Concept! route Noord)
Category
Tags

Comments are closed