Jubileum editie Roparun30 verplaatst naar oktober 2021

De Roparun organisatie had al eerder besloten, dat vanwege corona de Roparun 2021 volledig in Nederland zal worden gehouden.

Inmiddels is ook besloten dat de 2021 editie van de Roparun voor het eerst in haar geschiedenis niet in het Pinksterweekeinde, maar in oktober gehouden zal worden. De startlocatie zal niet in Bremen of Parijs zijn, maar in Landgraaf, Limburg. Van daaruit wordt in een ruim rondje Brabant en Limburg gedaan van ruim 300km om te finishen op het festivalterrein in Landgraaf waar ook het 30 jarig bestaan van de Roparun net zo feestelijk zal worden gevierd als de reguliere finish op de Coolsingel in Rotterdam.

Voor de RoxitRunners is het niet minder reden om van de 30e jubileum editie van de Roparun en de eerste van de RoxitRunners een feestje te maken !

(Let op: onderstaande route is een eerste concept en absoluut onder voorbehoud)