RoxitRunners volbrengen speciale herfst-editie Roparun 2021

2 en 3 oktober 2021 was het zover, het weekend van de (alternatieve) Roparun. Een speciale, uitgestelde, editie vanwege de coronamaatregelen. Ook een weekend met extra uitdagend herfstweer! Voor team RoxitRunners was het de allereerste editie. Ze waren er klaar voor, maar afzien was het wel! Maar ook opbeurend door al die mensen die dag en nacht kwamen aanmoedigen en ondersteuning geven.

Van de 174 deelnemende teams werden de Roxitrunners 49e, zeker geen slechte prestatie gezien het feit dat nagenoeg elke RoxitRunner de Roparun voor het eerst deed.

En met de totale opbrengst van deze voor de RoxitRunners, eerste Roparun, mogen ze zeker trots zijn.

Totale opbrengst RoxitRunners: € 22.168,49

Hieronder een impressie van de 30 uur die zij samen bikkelend hebben beleefd naar de finish toe. Met dank aan alle sponsoren en sponsorbedrijven Visma Roxit, Clipforce Video & Animation, Business Experts, TriDiGi en Avanti drukkerij.

Op naar 2022!