RoxitRunners druk met voorbereidingen Roparun 2022

banner-564km-vierkant

In 2022 wordt de 31e editie van de Roparun gehouden. Vanwege de naweën van de corona-pandemie is besloten dat, net als de jubileum editie in 2021, ook de 2022 editie volledig in Nederland plaats zal vinden. Was de jubileum editie nog een aangepaste editie, met  kortere afstand, met start en finish in Landgraaf; de editie van 2022 zal daarentegen weer een “volwaardige” Roparun zijn. In het pinksterweekeinde van 4 tot en met 6 juni, een afstand van zo’n 550km, een duur van 2 maal 24 uur, én de klassiek finish over de Erasmusbrug en de op de Coolsingel !

Deden de RoxitRunners in 2021 nog mee met de verkorte, speciale editie, in 2022 zal het voor de RoxitRunners zal dit hun eerste “echte” Roparun worden!

Inmiddels zijn de RoxitRunners erg druk met alle voorbereidingen en trainingen. En ook met het ophalen van donaties en sponsorgelden. Gelukkig maakt het opheffen van de corona-restricties dit nu makkelijker, maar de voorbereidingen vereisen nog steeds vereende krachten en inzet van het hele team!

De RoxitRunners kunnen daarom nog alle support gebruiken! Wilt u hen steunen in het halen van de finish op de Coolsingel op Maandag 6 juni? Dat kan door te doneren aan het goede doel van de Roparun!