Roxitrunners voltooien Roparun 2022 – een editie van uitersten

In het Pinksterweekend van zaterdag 4 t/m 6 juni 2022 werd de 31e RopaRun gehouden. Een estafetteloop over een afstand van 530 km gedurende 2 dagen en 2 nachten. Non-stop. Met als doel geld inzamelen voor de zorg aan mensen met kanker.

 

 

Het was een avontuur van uitersten! Zon & warmte, maar ook stortregens en wind. Uitputting en euforie. Lach en een traan. Maar vooral zeer intens, en een geweldige prestatie. En bovenal een fantastisch resultaat wat betreft de opbrengst voor het goede doel. Op moment van schrijven is de stand:

€ 15.682,17

Dank aan al onze sponsoren en verder iedereen die heeft gedoneerd! Jullie steun heeft ons absoluut gemotiveerd om die eindstreep te gaan halen.

De RoxitRunners gaan in 2023 opnieuw deze uitdaging aan!