Soepele generale repetitie Roparun voor Team RoxitRunners

Vrijdagavond 21 april kon je tussen Nieuwegein en Houten een typische Roparun-beeld waarnemen: een hardloper begeleidt door een fietser vóór en een fietser achter hem/haar, deze alle drie uitgerust met de kenmerkende veiligheidshesjes met felgekleurde rode LED-lichtjes.

 

Team RoxitRunners hield die avond namelijk een oefenloop voor de Roparun die straks met Pinksteren zal starten. Deze generale repetitie, waaraan het hele team deelnam, inclusief de begeleiding, coaching, navigatie en verzorging onderweg.

Ondanks een stevige onweersbui, die kan je met de échte Roparun immers ook gewoon verwachtten, verliep de generale repetitie soepeltjes. De lopers waren fit, de navigatie ging (nagenoeg) foutloos, de chauffeurs en andere begeleiders hebben goed kunnen oefenen, maar bovenal was de sfeer in het team zeer goed. “Met dit team durf ik straks de uitdaging van 530km in 48 uur van de Roparun zeker aan.”, aldus team captain Albert Stam.

 

 

 

Team Roxitrunners bestaat uit collega’s en oud-collega’s van VismaRoxit. Samen gaan zij de uitdaging van de Roparun aan om daarmee zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel van de Roparun: de palliatieve zorg aan mensen met kanker. VismaRoxit steunt team Roxitrunners, en daarnaast worden zij gesponsord door onderstaande organisaties . Ook u kunt ons op verschillende manieren steunen in ons doel . Door te doneren, sponsor worden of mee te doen met een van onze sponsor acties. Kijk daarvoor op de website roxitrunners.nl

 

 

 

       SG_Consultancy-sponsor     Durs stadsbrouwerij