Laatste voorbereidingen voor Roparun 2023!

 

De Roxitrunners zijn bezig met de laatste puntjes op de ï voordat de Roparun 2023 van start gaat in het Pinksterweekeinde van zaterdag 27 t/m maandag 29 mei. Een jaar lang zijn er voorbereidingen getroffen, getraind, en ook sponsoring gezocht en gevonden. En uiteraard ook donaties voor het goede doel van de Roparun: de palliatieve zorg aan mensen met kanker. De volledige opbrengst van de Roparun komt geheel ten goede aan een groot scala van kleine en regionale instanties en organisaties die zich inzetten voor de mensen en hun naasten getroffen door deze ziekte. In de meeste gevallen bestaan deze organisaties dankzij de inzet van vrijwilligers en steun van initiatieven als de Roparun.

En daar lopen wij voor. En niet alleen wij , maar alle ruim 250 Roparun teams.

Daarom op deze plek een dank aan al onze donateurs en sponsoren voor hun steun!