RoxitRunners lopen in 2024 van Frankrijk naar Rotterdam

In 2024 keert de Roparun terug naar Frankrijk! In de corona-tijd en de naweeën daarvan was de Roparun een NL-only avontuur. Maar in het pinksterweekeinde van 2024 vind de start van de Roparun weer plaats in Frankrijk, nabij Parijs.
En de Roxitrunners zijn erbij ! Inmiddels hebben de Roxitrunners al een paar jaar ervaring, maar het zal voor hen de eerste keer zijn dat de ultieme estafette loop ze door drie landen brengt: Frankrijk, België en Nederland. Het brengt ze door onbekend terrein met grotere hoogteverschillen. Maar met dezelfde finish: Rotterdam. Een totale afstand van meer dan 500km. En ook het doel blijft hetzelfde: geld inzamelen voor het goede doel van de Roparun.

Helpt u ons met een duw in de rug richting Rotterdam? U kunt ons aanmoedigen door te doneren voor stichting Roparun. Gebruik daarvoor de knop op deze pagina.