De Route

De Roparun Route

Van Frankrijk naar Rotterdam

Traditioneel kent de Roparun de startplaatsen Parijs en Bremen. Tijdens en na de coronapandemie is uit praktisch oogpunt besloten om de Roparun binnen de eigen landsgrenzen te houden. Dat was een groot succes. Maar voor 2024 keert de Roparun (ook) weer terug naar haar roots, met een startschot in Frankrijk en de finish in Rotterdam. Vanwege de OlympischeSpelen is het helaas niet mogelijk om in Parijs te starten, maar zal daarom wat noordelijker zijn, in het festivalplaatsje Seraucourt-le-Grand

Twee routes "Frankrijk" en "Nederland"

banner-564km-vierkantRoparun 2024 kent twee routes, de tijdens de corona pandemie ontstane en succesvolle 'rondje Nederland' en de route door Frankrijk en Belgie. Beiden finishen op de Coolsingel in Rotterdam. En al lijkt Frankrijk verder, beiden hebben ongeveer dezelfde totale afstand van meer dan 500 km!

De RoxitRunners starten vanuit Frankrijk.

Route Frankrijk komt langs plaatsen Brussel, Antwerpen, Zundert, Tilburg, Breda, Bergen op Zoom, Ossendrecht, Barendrecht.

 

Live Tracking

De route en de laatst bekende positie van de RoxitRunners tijdens de roparun zal ook te zien zijn op een live-tracking site.

 

Meer details en de laatste informatie over de route is ook te vinden op de website van de Roparun.