Steun de Roxitrunners tijdens de Roparun met jouw beste (hardloop-) muziek!

Doneer jouw song aan onze playlist!

Hardlopen, fietsen, roparunnen, het gaat allemaal makkelijker met de juiste muziek. Luister jij altijd dat ene nummer of die ene artiest, of heb jij mad DJ skills? Help ons dan de Roparun door.
Voor een financiële bijdrage van 1 euro per nummer (meer mag ook uiteraard), voegen we jouw nummer toe aan de RoxitRunners Roparun playlist. Jouw bijdrage komt volledig ten goede aan de opbrengst van de Roparun.

Bepaal de inhoud van onze playlist en zorg met jou muzikale én financiële bijdrage voor de perfecte aanmoediging en dat extra steuntje in de rug voor de RoxitRunners tijdens de Roparun in het Pinksterweekeinde 2024.

1000 Nummers

De Roparun duurt ongeveer 50 uur, en om die helemaal te vullen met de lekkerste muziek hebben we ruimte voor 1000 nummers. Dus schroom niet, er is vast nog wel een plekje voor jouw guilty-pleasure!

En uiteraard nodigen we je uit om tijdens de Roparun mee te luisteren met de playlist.

Hoe werkt het?

Geef hieronder de nummers door dat je op de officiële RoxitRunners Roparun playlist wilt plaatsen. Laat ook je naam achter en geef aan of we je naam mogen vermelden op deze website als donateur.  Vergeet tenslotte niet om op de donatie knop te drukken! Die brengt je bij onze team pagina van stichting Roparun waar je de donatie kunt doen. Belangrijk: gebruik onderstaande knop, anders weten wij niet dat deze donatie voor de playlist is.


    Let op: stuur eerst je muzieklijst in met de knop hierboven ↑, doneer daarna met de knop hieronder ↓.

    Donatie via supporterspagina

     

    De tot nu samengestelde RoxitRunners Roparun Playlist vind je hieronder (dwz de eerste 100 nummers).

    En hier het totaal overzicht van alle DJ’s die tot nu toe hebben bijgedragen