Sponsoractie: Social Spel

Als Roparun-team RoxitRunners zijn we een gave samenwerking met Social Spel gestart.

 

Fysieke bijeenkomsten zijn op dit moment nog steeds beperkt mogelijk. Maar ook na corona zal thuiswerken gemeengoed blijven. En dan is contacthouden met je team, collega’s of vrienden blijvend een grote uitdaging. Gelukkig worden de online mogelijkheden hiervoor steeds beter. En Social Spel is zeker een van de betere hierin. Dat weten wij uit eigen ervaring !

Social Spel heeft echt verbinden, samenwerken en de Fun factor hoog in het vaandel. Bovendien hebben zijn het woord “Social” niet voor niets in hun naam staan. Zij steunen graag lokale bedrijven en verenigingen, vooral die het moeilijk hebben in de huidige coronatijd.

En ook onze deelname aan de Roparun dragen zij een warm hart toe. Daarom wordt er van elke deelnemer aan een van hun online spellen € 1,00  gedoneerd aan de Roparun ! Als Roxitrunners voegen wij daar ook nog iets aan toe: als team maak je kans op roparun loten.

Hoe werkt het:

  1. Meld je aan via socialspel.nl
  2. Vermeld bij aanmelding de code: RR2022 (vergeet dit niet! 😊)
  3. Je speelt je online game op de dag en tijdstip van jullie keuze (uiterlijke speel datum 30 april 2022)
  4. Mail je resultaat naar: roparun@roxit.nl vermeld: teamnaam, aantal teamleden, telefoonnummer contact persoon, datum en naam van je game en kopie van je resultaat)
  5. Van elk spel zal er een teamnaam worden getrokken. De teamleden krijgen elk 2 loten van de Roparun loterij. Hier maak je kans op mooie prijzen (waaronder een auto en vakantievouchers). Dus ook al heb je niet de snelste tijd of is de escape is niet gelukt. Je maakt toch kans op mooie prijzen
  6. Je resultaat dient voor 6 mei 2022 aangeleverd te zijn bij Roxitrunners