RoxitRunners organiseren virtuele Roparun voor hoofdsponsor VismaRoxit

Best lastig om in deze tijd van pandemie en de ene virtuele sportactiviteit na het andere virtuele evenement nog weer genoeg animo te vinden voor een de Digitale Roparun die plaatsvindt in plaats van de ’traditionele’ Roparun tijdens het Pinksterweekend. Maar het is de RoxitRunners gelukt om voldoende sportievelingen te vinden binnen het bedrijf van hoofdsponsor VismaRoxit die onderdeel willen zijn van de “grootste estafette in de geschiedenis van VismaRoxit”.

In het Pinksterweekend geven z’on 40 collega’s van VismaRoxit het virtuele estafette stokje aan elkaar door tijdens de RoxFit Roparun Estafette. In allerlei vormen proberen zij in dat weekend zoveel mogelijk kilometers zelfstandig af te leggen voor het goede doel de Roparun.

Naast dat op zichzelf al goede doel, is het doel ook om gezamelijk in beweging te komen ook het (opnieuw) ervaren van elkaars verbondenheid in deze tijd van afstandhouden.