MOOR van VismaRoxit en haar klanten steunen de RopaRun!

Dit jaar doet een team van Visma | Roxit mee aan de jaarlijkse RopaRun. Het MOOR Platform is sinds 2019 onderdeel van Visma | Roxit.

Het mooie aan de Roparun is dat het echt een teamprestatie is. De teams die meedoen, dienen zelf hun sponsoring te organiseren en hiervoor met creatieve ideeën te komen. Henk van Milgen is MOOR Platform specialist en daarnaast ook één van de hardlopers van de Roxitrunners. Hij bedacht een leuke en leerzame manier om het team en dus de Roparun te sponsoren: de gesponsorde MOOR training!

Opfristraining voor het goede doel
Op een aantal dagen in maart en april geeft Henk een MOOR-opfristraining. Tijdens deze training worden alle ins en outs van het MOOR Platform doorgenomen.

Gebruikers van het MOOR platform hadden de mogelijkheid om zich voor één van deze trainingen aan te melden en hiermee ook het RoxitRunners team te sponsoren. En met succes! Alle trainingsdata zijn volledig volgeboekt! Wij zijn bijzonder trots op de vele aanmeldingen die op deze wijze de strijd tegen kanker actief steunen en tegelijkertijd hun MOOR-kennis op peil houden.

Alle opbrengsten van deze actie komen ten goede aan het goede doel van de Roparun.