Durs brouwerij helpt RoxitRunners aan bierpakket voor inzamelactie Roparun

Stadsbrouwerij Durs uit Arnhem helpt Roparun team Hollander en team RoxitRunners aan een mooi bierpakket voor hun gezamenlijke verkoopactie waarvan de volledige opbrengst gaat naar het goede doel waar beide Roparun teams zich hard voor maken: palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Jurgen van Hummel van brouwerij Durs overhandigde de teamcaptains van beide teams het eerste exemplaar van het lentebierpakket dat speciaal voor de beide teams werd samengesteld. De verpakking is verder kosteloos beschikbaar gesteld door Durs. Uiteraard zijn de Durs bieren eerst geproefd en gekeurd voordat de teamcaptains met een flinke voorraad naar hun team terugkeren. De bedoeling is dat alle bierpakketten via de teamleden zullen worden verkocht. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de Roparun.

Niet alleen steunt Stadsbrouwerij Durs de Roparun teams met hun actie om geld op te halen, ook helpt de brouwerij bij het organiseren van de doorkomst van de Roparun karavaan door de binnenstad van Arnhem tijdens het pinksterweekeinde op zaterdag 27 mei 2023. Tijdens dat weekend zullen ruim 250 teams de monstertocht van meer dan 500km., van  Twente naar Rotterdam hardlopend en fietsend afleggen. Daarbij komen zij op zaterdagavond onder meer langs café Dudok in het centrum van Arnhem. Iedereen is van harte uitgenodigd om alle teams daar te komen aanmoedigen. En dat kan uiteraard onder het genot van een Durs biertje!